Ferrari yangınlarının sırrı çözüldü | Hür Gündem | internet haber Son dakika haberler, Haber Spor haberleri
RSS / XML
$1.7635
€2.3015
IMKB59,621
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02.09.2010 18:00 tarihnde eklendi. 64 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ferrari yangınlarının sırrı çözüldü

İtalyan otomobil üreticisi Ferrari, bu yıl ürettiği tüm "458 Italia" model araçları geri çağırdı.
Ferrari yangınlarının sırrı çözüldü Son 3 ayda toplam 11 Ferrari'de nedensiz yangınların çıkması üzerine firma yetkilileri harekete geçti.

Ferrari mühendisleri rapor edilen 5 "termal kazayı" inceledi.

Yapılan inceleme sonucu Ferrari, tekerlek bombesinin montajında kullanılan yapıştırıcıda sorunun izinin sürüldüğünü belirtti.

Şirket sözcüsü, bazı durumlarda yapıştırıcının aşırı ısınabildiğini, tütebildiğini ve hatta alev alabildiğini söyledi.

Bazı ekstrem örneklerde ise yapıştırıcıdaki erime, motoru koruyan kılıfın deforme olmasına ve eksoza yakınlaşmasına ve bu da kılıfın alev olmasına neden olabiliyor.

Şirket, araçlarındaki yangını bildiren otomobil sahiplerinin söz konusu yeni modelden alacaklarını, diğerlerinin araçlarındaki sorunların ise giderileceğini açıkladı.

Ferrari'nin 458 Italia modelinin maliyeti 260 bin dolar.

Otomobille ilgili Kaliforniya, Paris, İsviçre, Çin ve adı belirtilmeyen bir yerde kazalar rapor edilmişti.

Kaynak: Ferrari yangınlarının sırrı çözüldü
ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!

Hava Durumu
Yol Durumu

Kunye   
© Copyright 2010 Gazi SOFT Sex Videoları Full haber HurGundem Editor
Her hakkı saklıdır.
Haber Gonder