RSS / XML
$1.8270
€2.3175
IMKB57,540
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03.04.2010 22:00 tarihnde eklendi. 73 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TOKİ tek tip evden vazgeçiyor

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, toplu konut üretiminde değişimin zamanının geldiğini söyledi.

TOKİ tek tip evden vazgeçiyor Tek tip olarak yapılan TOKİ konutları yeni projelerle değişiyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından geçen yıl düzenlenen ‘Konut Tasarımı Ulusal Mimari Fikir Proje Yarışması’nda dereceye giren çalışmalar uygulamaya geçti. Engelsiz yaşam ve yeşil çevreyi ön plana çıkaran ödüllü proje, ilk olarak İstanbul Kayabaşı’nda 840 konutta hayata geçiyor. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, toplu konut üretiminde değişimin zamanının geldiğini söyledi.

Ödüllü projelerin toplu konut yatırımların hayata geçirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan Bayraktar, ürettikleri konutlardaki mimari kaliteden dolayı zaman zaman eleştiri aldıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Ülkemizdeki konut açığını kapatmak için gece gündüz çalışıyoruz. TOKİ’nin ürettiği konutların hepsinde deneyimli mimarların imzası var. Hızlı konut yaptığımız için şimdiye kadarki tek tip konutlar biraz zorunluluktu. Ancak bunu değiştirmenin zamanı geldi.”

Bayraktar, bundan sonra mimari kalitenin artırılması için çalışmalar yapacakların belirterek, bu konuda ODTÜ, İTÜ ve YTÜ gibi üniversitelerle işbirliği içinde olduklarını söyledi. Meslek odalarına da bir çağrıda bulunan Bayraktar, herkesin taassubu bırakarak yapılan işleri katkı sağlamasını istedi



Kaynak: TOKİ tek tip evden vazgeçiyor
ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!


Kunye   
© Copyright 2010 Gazi SOFT Sex Videoları Full haber HurGundem Editor
Her hakkı saklıdır.
Haber Gonder